Wykręcanie anteny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wgniotex
    Classic
    • 2010
    • 5

Wykręcanie anteny

Witam

W moim przypadku jest tak, że strona pasażera dmucha chłodniej niż kierowcy. Aby wiało jednakowo muszę ustawić na panelu różnicę 5st, tzn, jak dla kierowcy mam 20st to dla pasażera mam 25, wówczas wieje równo. Od roku zaczęło coś klikać w schowku. Domyślam się, że to silniczek podczas ustawiania się tak klika. Czy to może być właśnie powodem nie równej pracy obu stron?

kowal 2002 lub sawic moglibyście podesłać mi tą instrukcję pdf do dostania się do tego silniczka (tam gdzie trzeba patrzeć na stronę 75 i 80)
    Jakby co podaję maila [email protected]

Z góry dzięuję
  • wm71
    Ambiente
    • 2009
    • 109

Wykręcanie anteny

Wybieram sie na myjnie automatyczna ,bo chce żeby było umyte podwozie po zimie.
    Do tej pory samochód myłem ręcznie , ewentualnie myjką wysokociśnieniową.
    Pojawił się jednak pewien problem ; okazało się anteny od radia nie moge wykręcić do końca
    W instrukcji obsługi doczytałem się tylko żeby złożyć antene na czas mycia w automyjni..
    Czy anteny w Octavi I nie można zdjąć? :shock:

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

Komentarz

• kkuligowski
        Ambiente
        • 2010
        • 178
        • Octavia II (1Z3)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

nie ma potrzeby.
        Składasz na tylną szybę (specjalne wycięcie) i dokręcasz. Myjnia bez problemów poradzi sobie z ominięciem anteny i jak nie jedziesz do kiepskiej myjni nie zerwie.
        to samo zreszta tyczy się lusterek bocznych - jak dobra myjnia radzi sobie z ominięciem i "nie słada lusterek"
        Nabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
        Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
        A teraz jest 1,4 TSI z 2012

Komentarz

Pracuję...